Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp Samsung Galaxy S Tillbehör billigt!

Fynda Samsung Galaxy S skal! Viljan att uttrycka sin personlighet genom sina ägodelar har funnits sedan urminnes tider, och nu är inget undantag. Genom att utsmycka din Samsung Galaxy S med tillbehör som är just i din smak kan du göra den till en personlig accessoar som också berättar för resten av världen vem du är! Här på Fyndiq hittar du allt du behöver för att billigt göra din Samsung Galaxy S mer unik, oavsett om du är entreprenörstypen som vill ha ett snyggt plånboksfodral i läder, raggaren som behöver en laddare till bilen eller fashionistan som söker efter ett riktigt glamouröst skal täckt med glitter.

Tips för ett lyckat köp! Fundera över vad du är sugen på, och se till att du är nöjd med vad som ligger i varukorgen! Dubbelkolla även så att du valt tillbehör till just din mobilmodell. Alla olika modeller gör en lätt snurrig och det gäller att hålla kolla på vad man klickar hem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hundratals tillbehör för alla smaker! Se till att alltid kunna ha med dig din Samsung så du kan få ut så mycket som möjligt av den. Med ett sportarmband blir den en självklar vän på löpturen, sätter du också på ett skärmskydd kan du dessutom vara säker på att den håller sig snygg i tuff terräng. Är du en fullfjädrad Belieber så kan du visa det med ett skal med Justin Bieber på, och är du mer den sofistikerade typen passar ett aluminiumskal dig perfekt. Är du lite mellanmjölks-lagom kan ett flipcase vrida upp din coolhet några snäpp. Och har du en lite kluven personlighet, ja som tur är så är våra produkter väldigt billiga så du kan köpa massor att variera mellan!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.