Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda enfärgade Galaxy S2 plånböcker!

Fyndiqs favoriter

Fynda plånboksfodral för din Galaxy S2 online! Med ett snyggt enfärgat plånboksfodral till din Samsung Galaxy S2 slipper du oroa dig för att glömma kontokortet hemma, för mobilen tar du ju ändå alltid med dig! Vi på Fyndiq har massor av billiga och snygga plånboksfodral som du klickar hem direkt från nätet. Vad sägs om ett sexigt, svart läderfodral eller kanske en söt rosa plånbok i textil? Shoppa online hos oss på Fyndiq och välj bland massa snygga plånboksfodral till Samsung Galaxy S2. Här handlar du alltid snabbt, billigt och enkelt utan krångel!

Tips för ett lyckat köp! Behöver du andra produkter till din Samsung Galaxy S2? Det hittar du också här hos oss på Fyndiq, till fyndpriser så klart! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ordning och reda med allt-i-ett-funktion! Visst är det smart med ett mobilfodral som har flera funktioner och dessutom en ID-ficka? Samtidigt som plånboksfodralet skyddar din Samsung Galaxy S2 från tråkiga skador så kan du också samla alla dina viktigaste kort på en och samma plats. Här hos oss på Fyndiq finns det flera modeller och färger att välja bland. Men det bästa av allt är att ett plånboksfodral är så snyggt att du kan ha det både till fest och på vanliga vardagar. Din Samsung Galaxy S2 förtjänar ett bra skydd, så välj ut din favorit bland plånboksfodralen idag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.