Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda Plånboksfodral Samsung Galaxy S2

Fyndiqs favoriter

Skydda din Galaxy S2 med ett praktiskt fodral! Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, därför är det viktigt att ta hand om dem och det man gillar! Till exempel sin mobiltelefon. Att ha ett fodral till den ger den inte bara längre livstid, utan den blir dessutom snygg. Inte för att Samsung Galaxy S2 inte redan är det, men med ett plånboksfodral till sin mobil blir den mer personlig.

Tips för ett lyckat köp! Mobiltelefoner är en väldigt stor grej i dagens samhälle, och alla har en. Var därför noga med att hålla koll på just din och var väldigt försiktig med den, med fodral eller ej. Tyvärr är det något som kan gå sönder när som helst om man inte skyddar den. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mobilfodral & plånbok i ett! Förutom att ett skal till Samsung eller ett Samsung fodral skyddar så är det sista alternativet dessutom riktigt smart. Det är nämligen så att man kan ha i princip alla sina viktiga saker i det, det blir som telefon och plånbok i ett! Därför håller man extra koll på sin Samsung mobil eftersom allt viktigt är på ett och samma ställe. Det spelar egentligen ingen roll hur billig mobil man har, den får aldrig försvinna, och än mindre då den hänger ihop med bankkort och nycklar. Ja, det blir nästan som en väska för mobilen. Riktigt praktiskt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.