Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Plånboksfodral Samsung Galaxy S22

1 562 Fynd

Med ett plånboksfodral till din Samsung Galaxy S22 kan du gå hemifrån med allt du behöver i fodralet. Förutom att vara ett mycket praktiskt sätt att ha din Samsung Galaxy S22 och dina kort på ett och samma ställe, kan ett plånboksfodral vara ett snyggt och skyddande fodral som skyddar och förvarar dina viktigaste saker. Välj bland vårt stora utbud av plånboksfodral för din Samsung Galaxy S22 på Fyndiq.


Plånboksfodral Samsung Galaxy S22

Ett plånboksfodral är ett funktionellt och praktiskt sätt att förvara din telefon och fodralen finns i många olika utföranden. Plånboksfodralen kan ibland likna traditionella plånböcker av läder och andra gånger kan de omfamna den nya och eleganta estetiken hos själva telefonen.

Funktionalitet

Plånboksfodral är bra för att utöka användbarheten av din Samsung Galaxy S22. Ett plånboksfodral till din Samsung Galaxy S22 är ett bekvämt sätt att bära alla dina kort och även att skydda din telefon från repor och andra skador. En del av dessa plånboksfodral är bättre på att skydda din Samsung Galaxy S22 från skador än andra. Det finns också specialfunktioner hos vissa plånboksfodral som att fungera som ett stativ för att du lättare ska kunna titta på video. Ett plånboksfodral är inte bara praktisk utan det kan också göra användningen av din telefon mer funktionell på ett personligt vis.

Design

Precis som med andra fodral och plånböcker finns det plånboksfodral i en mängd olika stilar och utföranden. Förutom att det finns olika material finns det också olika sorters design. Vissa plånboksfodral är avsedda att vara så lätta och smala som möjligt med endast ett eller två fack för kort eller kontanter på baksidan och inget skydd på framsidan. Andra plånboksfodral för Samsung Galaxy S22 har extra förvaring och har ett skydd som fälls över skärmen på framsidan.

Andra plånboksfodral

Du kan hitta många plånboksfodral för Samsung Galaxy S22 på Fyndiq, liksom för andra Samsung Galaxy-telefoner, till exempel Samsung Galaxy S22 Plus och Samsung Galaxy Ultra. Vi är övertygade om att du kan hitta det perfekta plånboksfodralet till din Samsung Galaxy S22 här på Fyndiq. Det du söker, det finner du hos Fyndiq alltid till ett bra pris och billig frakt.