Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Skärmskydd Samsung Galaxy S22

290 Fynd

Det bästa sättet att undvika olyckliga skador på din Samsung Galaxy S22 är att använda ett skärmskydd. På Fyndiq har vi samlat de bästa skärmskydden för dig för att förhindra repor eller sprickor på din Samsung Galaxy S22.


Vi har många bra erbjudanden på Samsung Galaxy S22 skärmskydd som inkluderar skärmskydd som säljs individuellt eller i förpackningar om två eller fler. Förutom skillnaderna i pris och kvantitet är ett sätt att välja det bästa skärmskyddet att överväga fördelarna och nackdelarna med deras olika material. Huvudtyperna av skärmskydd är gjorda av antingen härdat glas eller av ett par olika typer av plast (PET och TPU).


Skärmskydd i härdat glas

Skärmskydd i härdat glas har blivit den mest populära typen av skärmskydd, eftersom härdat glas ger det starkaste skyddet för din skärm. De är ofta något tjockare och något mindre känsliga än plastalternativ, men i slutändan är skärmskydd av härdat glas fortfarande svårt att märka efter det att det har applicerats. Om ditt mål är att ha det starkaste möjliga skärmskyddet, så är ett skärmskydd i härdat glas förmodligen det bästa alternativet för dig.


PET och PTU Plast Skärmskydd

Ofta är den billigaste och tunnaste typen av skärmskydd ett PET Screen Protector. Skärmskydd i PET-plast är gjorda av plast och är effektiva för att hålla din telefon ren och fri från mindre repor, men erbjuder inte samma skydd mot sprickor och repor som skärmskydd av härdat glas. Skärmskydd i TPU-plast är en något starkare plasttyp än PET-skärmskydd, men ändå inte lika starkt som härdat glas.


Linsskydd

När vi skyddar våra telefoner glömmer vi ibland kamerans linser på baksidan av våra telefoner. Repor eller sprickor på dessa linser är kanske mer betydelsefulla för telefonens funktionalitet än alla sprickor på framskärmen. Om våra kameralinser är spruckna kommer vår kamera inte ens att fungera som en kamera på rätt sätt, vilket betyder att vi kan missa många av våra viktigaste ögonblick. Det är därför vi rekommenderar att du överväger ett linsskydd för din Samsung Galaxy S22.


Andra skärmskydd

Om du till slut bestämmer dig för att köpa en annan telefon, kanske du vill se vårt urval av skärmskydd för Samsung Galaxy S22 Plus eller Samsung Galaxy S22 Ultra. Vi är övertygade om att du kommer att hitta det bästa alternativet av Samsung Galaxy S22 skärmskydd här på Fyndiq och det gläder oss att du kommer att bli nöjd med vilket alternativ du än tar från vårt urval.