Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda Skal till Samsung Galaxy S3 Mini

1 975 Fynd

Skydda din Galaxy Mini S3 med ett snyggt mobilskal

Smaken är som baken. Och då våra smaker skiljer sig rejält: vissa vill ha ett silikonfodral med en katt på till sin Galaxy S3 Mini i8 190 medan andra vill skydda sin smartphone med ett Terrapin flipfodral i vitt och den tredje väljer ett skyddspaket av TPU gummi. Här finns det inga rätt eller fel så länge du är nöjd. Och med vårt stora utbud av billiga skal till Samsung Galaxy Mini s3 kan du göra riktigt bra fynd.

Tips för ett lyckat köp

Vi på Fyndiq gör det inte alltid så lätt för dig då vi har både stort utbud och billiga produkter. Men, skulle du lägga ner fel produkt i varukorgen och genomföra ditt köp är det enkelt att ångra dig. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Låt ditt Galaxyskal visa ditt humör

När vi växte upp använde vi oss av humörsringar som fick visa hur vi mådde. Låt ditt skal visa ditt humör. Välj en retro flagga som skal när du känner dig rebellisk och plocka fram ditt miniskal körsbärsblomma när du är harmonisk. Till helgen kan du låta leopardskalet få sitta kvar hela helgen eller så lägger du ner ett skyddspaket så du kan leva rövare och inte behöva oroa dig för din Mini S3?