Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Tillbehör till Samsung Galaxy Mini S3

4 099 Fynd

Fynda billiga tillbehör till din Galaxy Mini S3

Var och varannan människa går runt med en Smartphone, och många av dem är en Samsung Galaxy Mini s3. En lite mindre telefon men ack lika kraftfull och med minst lika många tillbehör som dess bröder och systrar. Här kan du fynda allt från billiga fodral, skärmskydd, Terrapin Flipfodral, skinnfodral, sportarmband för Galaxy s3 Mini, TPU skal med motiv av fjäril eller varför inte ett skyddande paket som både skyddar din Galaxy från repor och damm och samtidigt ser till att du kan använda dina funktioner som kamera, laddare och sensor på ett smidigt sätt.

Tips för ett lyckat köp

Aluminiumskal i guld, Belkinskal eller bara ett paket med massa skärmskydd? Att tänka safety first går inte här då alla produkterna är till för att skydda din telefon. Men, känner du för att byta skal är det inga problem. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ta hand om din Samsung med rätt tillbehör

Om vi köper en Galaxy mini 3S så vill vi att den ska hålla tills vi tröttnar på den, och inte för att den går sönder. För att vara på den säkra sidan kan du välja att köpa ett Galaxypaket där du både får med skal i gele, skal i borstad metall för maximalt skydd, fodral i konstläder med magnet och ett praktiskt skärmskydd.