Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga S7 Edge skal online!

Fynda S7 Egde skal här! Vi på Fyndiq tycker det är viktigt att verkligen skydda sin Samsung Galaxy ordentligt. Med det i åtanke har vi i den här kategorin samlat ett stort antal billiga S7 Edge skal att välja och vraka bland. Här hittar du Galaxy-skal i Ringke Fusion som har fingeravtrycksfri yta, hårdskal i massor av färger, Clear cover-skal i guld samt flera tåliga armor skal som skyddar din mobil som en livvakt. Det är också lättare än någonsin förr att handla på nätet. Passa på att köpa ditt S7 Edge skal online, här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Se till att du har just Samsung Galaxy S7 Edge innan du köper ett passande skal, en annan modell kanske inte har samma passmått! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mobilskalet som gör din mobil unik! Vare sig du väljer ett skal i svart hårdplast, genomskinlig finish eller i lyxig guldfärg så har det en gemensam nämnare – det skyddar din Galaxy från repor, dämpar fall och stötskador. Men det gör också att mobilen skiljer sig från mängden! Varför inte ett Case Mate tough case som är enkelt att montera fast och ta av? Eller kanske ett mobilskal till Samsung i rosa, tålig, hårdplast? Det finns hur många som helst att välja på, så ta dig en ordentlig titt innan du bestämmer dig för din favorit. Köp ditt Samsung Galaxy S7 Edge-skal online här hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.