Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga Galaxy S7 fodral online!

Fyndiqs favoriter

Köp snyggt fodral till Galaxy S7 online! I dagens samhälle är mobilen en viktig ägodel och vi har med oss den vart vi än går. Att vi har vår telefon i handen dygnets alla timmar innebär att vi förr eller senare kommer att råka tappa den. Då är det oerhört bra om vi har ett skyddande fodral som dämpar fallet. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga fodral som är lika snygga som de är bra på att skydda! Skynda att fynda ett fodral hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tycker du att ett fodral tar lite för mycket plats och istället vill ha ett tunt och smidigt skal? Då kan du fortsätta kika här hos oss. Vi har mängder av läckra skal i fina färger! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Samla hela ditt liv på ett ställe! På den här sidan hittar du inte bara vanliga mobilfodral som skyddar telefonen från repor och stötar. Här finns även så kallade plånboksfodral som man inte bara kan lägga sin mobiltelefon i, utan även sina pengar och kort. Att ha alla sina dyraste ägodelar samlade på samma ställe är smart. Då behöver man inte ha koll både på sin mobil och sin plånbok, eftersom de ligger i tryggt förvar bredvid varandra i väskan eller jackfickan!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.