Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billiga Galaxy S7 skal online

4 338 Fynd

Köp smidigt skal till Galaxy S7 online

Något som alla ägare av en mobiltelefon borde investera i är ett skal som skyddar mobilen mot repor och stötar. För vad är egentligen smartare och smidigare än att dra på ett tunt skal som knappt märks men som gör att mobilen håller sig snygg och hel så mycket längre? Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga skal till Samsung Galaxy S7. Välj mellan skal i regnbågens alla färger och hitta ett som passar din mobil som handen i handsken!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att ett mobilskal enbart skyddar baksidan och kanterna på mobilen. Vill du även att skärmen skyddas måste du köpa ett separat skärmskydd! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett plastskal eller ett silikonskal?

När det kommer till att välja färg på sitt mobilskal finns ett hundratal val att välja bland. Skalen kommer nämligen både i mängder av färger och i olika mönster. Men när man ska välja materialet på skalet finns egentligen bara två olika val att göra. Vill man ha ett skal i silikon eller ett i hårdplast? Skalet i hårdplast slinker lättare ner i fickan och håller mot de flesta stötar, medan ett skal i silikon är mer greppvänligt och klarar av ett fall mot marken! De har olika egenskaper men mest handlar det om egen smak och tycke!