Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billigt till Asus platta online

116 Fynd

Fodral till Asus surfplatta

Skal, skärmskydd eller kanske ett praktiskt memoskydd! Vad du än söker så finns det här hos Fyndiq i alla former, färger och modeller! Till exempel hittar du snygga läderfodral i olika färger. Vare sig du är en färgsprakande person som letar ett matchande fodral eller om du är mer lågmäld och därmed föredrar ett svart fodral så finns dessa här. Billiga tillbehör till Asus surfplattor är verkligen guld värda då det är en prima surfplatta som man helst vill hålla hel och ren!

Tips för ett lyckat köp

Asus eller Acer? Det kan lätt tas fel på dessa grymma produkter så läs beskrivningen ordentligt innan du klickar på köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Asus surfplattor på frammarsch

Det är viktigt att vara med när vindarna vänder och nu är det verkligen läge att uppdatera sig när vi talar om teknik. Surfplattorna från Asus är på frammarsch och det är dags att hoppa på tåget och inte bara köpa fodral utan också själva plattan. Skämt åsido så är betyget för den nyaste Asus surfplattan att den är prisvärd och fullt utrustad med all den nödvändiga tekniken. Och visst är det skönt att hitta en bra surfplatta som dessutom är billig? Dealen blir ännu bättre nu när ni också får tillbehören för ett betydligt lägre pris.