Kundservice

Fynda billig iPad Air skärmskydd online

28 fynd


Filtrera

Det ultimata skyddet med skärmskydd

Många är noga med att skydda sina surfplattor, och speciellt när de har en av de senaste modellerna som exempelvis iPad Air. Däremot skyddar de flesta sina plattor endast med iPad Air fodral eller skal, vilket i sig är bra — men inte tillräckligt bra om man vill behålla skärmen helt fri från repor. För att få det ultimata skyddet bör man också ha ett skärmskydd till sin iPad. Om du saknar skärmskydd ska du känna dig varmt välkommen till oss. Här på Fyndiq hittar du nämligen mängder av skärmskydd för din iPad Air billigt!

Tips för ett lyckat köp

Displayskydd till iPad Air gör att du inte heller behöver oroa dig för att naglarna ska repa skärmen. Visst låter det brä Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En väldigt lätt platta

En iPad Air sticker ut - den är väldigt lätt och väldigt tunn. Därför är också ett iPad Air skydd viktigt att ha. Bäst skydd får du om du ser till att baksidan på paddan har ett ordentligt fodral eller skal, samt att du skyddar framsidan med ett skärmskydd. Här hos oss hittar du skärmskydd av bra kvalitet, och om du klickar dig vidare hos oss på Fyndiq hittar du också andra iPad Air tillbehör som kan du behöva till din padda!