Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga kit till iPad Mini online!

Kit med allt du behöver till din iPad mini! Är du en av de lyckligt lottade som äger en iPad mini? Då hoppas vi också att du inser vikten av tillbehör för din iPad! Det finns massvis att komplettera din padda med, och om du handlar här hos oss på Fyndiq finner du allt vad du önskar i smarta kit till iPad mini billigt. Fynda 3 i 1 kit innehållande skal, skärmskydd och en fräsig touchpenna hos oss. Det finns mängder av varianter att välja bland och du är varmt välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Att köpa en iPad är ingen billig historia, oavsett om det är en mini eller en vanlig. Köp därför alla tillbehören som skyddar redan idag. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Som en vanlig iPad fast mindre! En liknande version av Apples vanliga iPad, men i en mindre design. Himla fin att ta med sig på tåg eller bussresor men kan också användas när du bara vill slösurfa hemma i soffan. Oavsett när du använder din padda ska du dock alltid vara försiktig med den. Den är tunn och ömtålig, och ett fall i backen kan slå ut den helt. Bäst skydd får du av att köpa ett kit med skal, fodral och skärmskydd – det hittar du billigt hos oss på Fyndiq.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.