Kundservice

Fynda billig surfplatta hållare online

997 Fynd

Filtrera

Den som håller upp surfplattan

Surfplattor används inte allt för sällan till att se på film med och majoriteten av gångerna blir det tröttsamt att hålla i plattan under hela filmen. Känner du igen dig? Då har du kommit till rätt ställe, här på Fyndiq finns det nämligen allt för den som behöver en smidig hållare till sin surfplatta. Har ni turen att hamna här när behovet är som störst så finner ni också att vi har behagliga priser att shoppa loss bland. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Kolla så att du har valt rätt hållare med rätt mått. Om du är osäker kan du alltid välja en universal hållare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Titta på film smidigt

Det blir otroligt smidigt att titta på film i surfplattan när det finns ett ställ att ha den i. Du behöver bara trycka på play-knappen och vips har du fått en helt egen liten tv-bänk. Eller varför inte en skaffa en hållare att sätta i bilen för att få ungarna att lugna sig i baksätet? Du monterar den lätt i nackstödet så att den är vinklad mot baksätet. När du vill ha hållaren till ett annat syfte så monteras den lätt ned för att sedan hålla plattan stadigt i knät eller ståendes på bordet.