Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billig surfplatta hållare online!

Den som håller upp surfplattan! Surfplattor används inte allt för sällan till att se på film med och majoriteten av gångerna blir det tröttsamt att hålla i plattan under hela filmen. Känner du igen dig? Då har du kommit till rätt ställe, här på Fyndiq finns det nämligen allt för den som behöver en smidig hållare till sin surfplatta. Har ni turen att hamna här när behovet är som störst så finner ni också att vi har behagliga priser att shoppa loss bland. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Kolla så att du har valt rätt hållare med rätt mått. Om du är osäker kan du alltid välja en universal hållare. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Titta på film smidigt! Det blir otroligt smidigt att titta på film i surfplattan när det finns ett ställ att ha den i. Du behöver bara trycka på play-knappen och vips har du fått en helt egen liten tv-bänk. Eller varför inte en skaffa en hållare att sätta i bilen för att få ungarna att lugna sig i baksätet? Du monterar den lätt i nackstödet så att den är vinklad mot baksätet. När du vill ha hållaren till ett annat syfte så monteras den lätt ned för att sedan hålla plattan stadigt i knät eller ståendes på bordet.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.