Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga sportarmband online!

Smart med ett sportarmband! Smartphones är något som minst sagt tagit världen med storm! Och det kan man förstå, för de är inte bara smidiga att ringa och skicka meddelanden med, utan kan stå till tjänst med otroligt mycket mer än så! Och ännu bättre blir det om du maximerar din smarta telefon med rätt mobiltelefontillbehör. Här hos oss på Fyndiq hittar du därför ett stort och billigt utbud av sportarmband till mobilen! Att ta en löprunda blir mycket roligare om du har musik och en smart app som håller koll på hur långt du sprungit, och då är ett mobilsportarmband en väldigt smart pryl.

Tips för ett lyckat köp! Träningskläder som matchar varandra är roligt, och detsamma gäller såklart för mobilhållare också! Så varför inte klicka hem mer än en så att du alltid ser enhetlig ut? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enkelt att träna med bra armband! Att hålla igång träningen är alltid en utmaning, särskilt om du inte har musik eller något annat att lyssna på som gör din workout roligare. Men med ett sportarmband kan du ta med musiken in på gymmet såväl som i löpspåret eftersom du kan ha på dig din telefon utan att den stör din träning. Så klicka hem ett snyggt armband för träning och gör en egen playlist med peppiga träningslåtar att njuta av och svettas till!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.