Kundservice

ZTE Axon 7 Tillbehör

12 Fynd

Här hittar du zte axon 7 tillbehör

Hos oss på Fyndiq hittar du ett brett utbud av zte axon 7 tillbehör. Oavsett om du letar efter skärmskydd, plånboksfodral eller mjuka silikonskal så kan du fynda det här. Som vanligt har vi massor av olika modeller, material och färger så här hittar du din favorit.

Stort utbud av mobilplånböcker

Här hittar du ett stort utbud av olika plånboksfodral till din mobil. Skaffa ett snyggt och funktionellt fodral innan du får repor eller skadar telefonen. Våra plånboksfodral är anpassade så att de inte stör någon av mobilen normala funktioner. Du kan fortsätta att ta kort och använda alla andra knappar som vanligt. I fodralen har du plats för dina id-kort och kontokort. Dessutom har fodralen en smart ficka som du kan lägga sedlar och kvitton i. Mobilen håller sig på säkert på plats med smidig silikonram. Du stänger och öppnar din mobilplånbok med ett magnetlås. Magnetlåset är placerat så att det inte kommer att avmagnetisera din kontokort.

Andra smart funktioner

Gillar du att se på klipp på mobilen? Då kommer dessa fodral med ställfunktion så kallad standcase att passa dig. Med standcase kan du låta mobilen stå i visningsläge om du till exempel vill se på en film. När du handlar fodral hos oss kan du välja mellan flera olika färger, modeller och material. Vi har dessutom massor av läckra fodral med designmotiv. Här kommer du att hitta en favorit som passar just din stil. Beställer du din mobilplånbok hos Fyndiq så har du den snart hos dig. Vi har dsnabba leveranser och dessutom fri frakt.

Skärmskydd i härdat glas och plast

Vill du inte ha ett mobilfodral så är det smart att investera i ett skärmskydd. Annars kommer snart din display att få repor eller andra skador, i värsta fall spricker displayen. Hos Fyndiq hittar du tunna skärmskydd i härdat glas till ett lågt pris. Vill du inte ha härdat glas för att skydda displayen så har vi också en klar plastfilm som du sätter på för att skydda din display. Hos Fyndiq handlar du säkert online med fri frakt och snabba leveranser.