Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

ZTE Blade-modeller Tillbehör

171 Fynd

Tillbehör till zte blade-modeller

I Fyndiqs breda sortiment hittar du massor av zte blade-modeller tillbehör till låga priser. Här hittar du bland annat plånboksfodral, designskal och i flera olika modeller. Passa också på att beställa hem ett skyddsglas så skyddar du displayen från skador.

Plånboksfodral

I vårt breda utbud av zte blade-modeller tillbehör kan du hitta massor av snygga och funktionella plånboksfodral. Med ett plånboksfodral skyddar du mobilen från stötar och skador. Din mobil klickar du lätt fast i fodralets silikonram, sen sitter din mobil ordentligt på plats. Våra fodral passar för dig som vill slippa bära på både plånbok och mobil. Med ett plånboksfodral har du allt på samma ställe. Våra plånboksfodral har plats för bankkort och körkort samt en liten ficka för kvitton och sedlar. Fodralet håller sig stängt med hjälp av magnetlås. Om du gillar att titta på klipp på mobilen så passar ett fodral med standcase funktion extra bra. Har du ett fodral med standcase kan du ställa mobilen i ett visningsläge utan att du behöver hålla i den. Om du tycker att det saknas fickor och plats i de klassiska plånboksfodralen så kan du fynda bland våra fodral med så kallad dubbelflip, vilket innebär att du har extra mycket plats för dina kort och sedlar.

Beställ hem skärmskydd till din zte blade

Hos Fyndiq hittar du flera olika skärmskydd till din zte blade. Med ett skärmskydd så skyddar du din display så att det inte uppstår repor och skador. Våra skärmskydd är av bra kvalité och de påverkar inte touchfunktionen på displayen. I vårt sortiment hittar du skärmskydd både av härdat glas och plast. Skärmskydden kan du både sätta på och ta av utan några problem. Våra skärmskydd hittar du i flera olika modeller och de kan skilja sig lite åt gällande vilka egenskaper de har. Till exempel så har vi skärmskydd som filtrerar bort UV-strålar. Detta gör att du ser displayen bättre utomhus om det är stark sol.

Enkla skal som skyddar din mobil

Hos oss hittar du massor av snygga skal till din mobil. Med ett skal så förlänger du mobilens livslängd eftersom skalet skyddar din mobil. Vi har både hårda och mjuka skal i flera olika färger. Kolla också in vårt utbud av skal med extra läcker design i flera olika stilar.