Fynda billig cylinderhatt hos oss

52 Fynd

Köp billig cylinderhatt online hos oss på Fyndiq

1800-talets trendigaste hatt är återigen populär. Självklart har vi på Fyndiq samlat ett brett sortiment med cylinderhattar för dig att fynda bland, allt för att du ska kunna vara lika snygg som man var på 1800-talet. Här hittar du höga modeller som påminner om trollkarlshatten, oftast med ett stilrent och brett brätte. Välj och vraka och klicka hem den modell som du känner passar bäst. Kanske är det den klassiskt svarta, den med fjäder på sidan eller den i rött siden? Självklart hittar du dessa modeller här hos oss. Du väljer helt själv vilken du ska klicka hem. Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

I produktbeskrivningen för alla hattar finns information om mått och storlekar. Vi på Fyndiq tipsar om att mäta ditt huvud och välja den storlek som passar bäst för att uppnå optimal passform när du sedan provar den hemma. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hatten som symboliserar affärsmän

Cylinderhatten, eller top hat som den också kallas, är känd för att bäras tillsammans med frack eller annan väldigt städad klädsel och symboliserar framförallt affärsmän. I den tecknade världen kan vi se både Mr. Monopoly och Joakim von Anka bära den höga hatten. Modellen är vanligast tillverkad i filt, men hittas även i både siden och sammet. Cylinderhatten ses vanligtvis i svart eller mörkgrått, men självklart finns det fler färger än så i det breda sortimentet här hos oss!