Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hattar online!

Piffa upp din outfit med en snygg hatt! Den som tittar mycket på gammal film vet att man förr i tiden inte kunde gå till en finare tillställning utan en hatt på huvudet. Hatten var en lika viktig komponent som kavajen eller kjolen när man klädde upp sig. Visserligen är hatten absolut inget måste i dag men den kan fortfarande fungera lika bra som pricken över i:et när det är dags att gå på kalas. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga hattar i alla möjliga varianter. Oavsett om man är ute efter en snygg cowboyhatt eller en fiskehatt att ha ute på sjön så lär man hitta vad man behöver på den här sidan!

Tips för ett lyckat köp! Köp gärna hattar i flera olika färger som kan kombineras med alla kläder. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skydda huvudet från sol och regn! Förutom att hatten är riktigt snygg och gör att man sticker ut, hjälper den även till att skydda huvudet i alla väder. Ska man exempelvis tillbringa en hel dag ute i solen, finns en stor risk att man bränner huvudet och pannan. Detta kan dock lätt förebyggas med en hatt! Är det istället regnoväder ute, kan man utan att riskera frisyren gå ut med en hatt på sig. Förutom att skydda mot väder och vind så kan hatten även skydda mot myggbett på huvudet under fisketuren!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.