Fynda billiga plommonstop hos oss

20 Fynd

Köp billiga plommonstop online hos oss på Fyndiq

Suktar du efter den eleganta brittiska stilen? Då är plommonstop vägen att gå. Här på Fyndiq älskar vi en äkta stil á la Charlie Chaplin och har därför samlat ihop ett brett och billigt sortiment av plommonstop att fynda bland. Vi har hattar med hög kvalitet av yllefilt som håller i många år. Välj och vraka bland stilrena färger i grått, brunt och svart, eller varför inte en modell med en liten fjäder på sidan för den där lilla extra detaljen? Passa på att uppgradera stilen och huvudet! Välkommen att fynda bland våra fina plommonhattar!

Tips för ett lyckat köp

Svårt med hattstorleken? Mät huvudet på det bredaste stället med ett måttband, och jämför sedan ditt huvuds omkrets i centimeter med storlekarna S till XXL i produktbeskrivningen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Moderiktig och ett bra skydd mot väder och vind

Ett plommonstop eller en bowler hat som hatten också kallas är det perfekta skyddet för ett ömtåligt huvud — varma sommardagar som kalla vinterdagar. Skydda frillan och öronen från sol och regn samtidigt som du ser ut som en modeikon tagen från 1900-talets början. Plommonstop är en typ av hatt som passar för alla tillfällen och personligheter. Allt från bankmän till cowboys är vanliga bärare av den snygga huvudbonaden. Bli en av dem! Skynda att fynda en snygg hatt och bli moderiktig du också!