Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig hörlursmössa online!

Fyndiqs favoriter

Köp mössa med inbyggda hörlurar online! De flesta av oss har nog varit med om att få välja mellan att ha hörlurar på oss för att lyssna på musik eller mössa på oss för att värma våra huvuden en kall vinterdag. Det går helt enkelt inte att ha mössan under hörlurarna, eller tvärtom. Turligt nog finns faktiskt mössor med inbyggda hörlurar. Hos oss på Fyndiq har vi nämligen samlat ett stort utbud av billiga hörlursmössor, så att ni ska kunna hålla huvudet varmt samtidigt som ni lyssnar på musik. Välj mellan ett gäng snygga och värmande modeller!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att hörlurarna måste tas ut innan mössan tvättas. På de flesta modeller sitter hörlurarna fast med kardborreband och är lätta att ta bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Prata i telefon och lyssna på musik! De mössor som finns på den här sidan kan man lyssna på musik med, men man kan även ta emot samtal med dem. Kopplar man in sin telefon till kontakten i mössan, fungerar mössan som ett headset. Mössan har nämligen också en inbyggd mikrofon och svarsknapp. Vid köp av vissa av mössorna på sidan medföljer dessutom ett par vantar med touchteknik som gör att man kan knappa på telefonen utan att behöva ta av sig vantarna!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.