Fynda billig hörlursmössa online

36 Fynd

Köp mössa med inbyggda hörlurar online

De flesta av oss har nog varit med om att få välja mellan att ha hörlurar på oss för att lyssna på musik eller mössa på oss för att värma våra huvuden en kall vinterdag. Det går helt enkelt inte att ha mössan under hörlurarna, eller tvärtom. Turligt nog finns faktiskt mössor med inbyggda hörlurar. Hos oss på Fyndiq har vi nämligen samlat ett stort utbud av billiga hörlursmössor, så att ni ska kunna hålla huvudet varmt samtidigt som ni lyssnar på musik. Välj mellan ett gäng snygga och värmande modeller!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att hörlurarna måste tas ut innan mössan tvättas. På de flesta modeller sitter hörlurarna fast med kardborreband och är lätta att ta bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Prata i telefon och lyssna på musik

De mössor som finns på den här sidan kan man lyssna på musik med, men man kan även ta emot samtal med dem. Kopplar man in sin telefon till kontakten i mössan, fungerar mössan som ett headset. Mössan har nämligen också en inbyggd mikrofon och svarsknapp. Vid köp av vissa av mössorna på sidan medföljer dessutom ett par vantar med touchteknik som gör att man kan knappa på telefonen utan att behöva ta av sig vantarna!