Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billiga vegamössor hos oss

1 391 Fynd

Köp snygga och billiga vegamössor online hos oss på Fyndiq

Att bära mössa med skärm är populärare än aldrig förr, men visste du att mössmodellen heter vegamössor? Anledningen till det är för att denna huvudbonad bars första gången redan på artonhundratalet på skeppet som hette just Vega. Och hur häftigt är det inte att mössan är lika populär idag som för mer än 100 år sedan? Köp din alldeles egna vegamössa online här hos oss på Fyndiq — vi har massor av billiga vegamössor i vårt stora och välsorterade sortiment.

Tips för ett lyckat köp

Var det inte en sådan här huvudbonad du letade efter? Ingen fara, vi har massvis av andra att fynda! Använd sökrutan för att snabbt hitta den variant du söker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vegamössor passar alla

Vegamössan är lite lik en keps i sin utformning, men med kortare och bredare skärm. Ibland kallas mössvarianten även för Emilmössa då just Emil från Astrid Lindgrens barnsagor bar den här typen av mössa, eller mysse som han skulle säga! Men det är inte bara Emil, eller pojkar för den delen, som passar i en vegamössa utan alla gör det. Tjejer, gubbar, kändisbloggare och kvinnor kan rocka denna snygga kepa — likaså just du! Kolla igenom vårt utbud och välj den vegamössa som du föredrar, här finns alla möjliga varianter — både mer eller mindre utsmyckade med fina detaljer.