Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga nyckelband online!

Mängder av praktiska nyckelband här! Det är så enkelt egentligen, att tappa bort en nyckel. Du låser dörren och vandrar iväg - sedan går hela dagen - och när du väl är hemma igen hittar du inte nyckeln. Den kan vara var som helst. På jobbet, i skolan, på bussen. Knepet för att inte tappa bort nyckeln är att alltid lägga den på samma ställe men om du inte har ett bra ställe, är det bättre att hänga nyckeln runt halsen. Här på Fyndiq har vi samlat mängder av billiga nyckelband som gör det enkelt för dig att hålla koll på nycklarna.

Tips för ett lyckat köp! För att nyckelbandet ska bli lite roligare har vi samlat flera alternativ. Här hittar du både Minecraft nyckelband och nyckelringar med coola indianer på, som du kan fästa i byxan. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Nyckelband gör det lättare för barnen Vi minns nog alla hur vi som barn fick vår första nyckel. Nu var vi stora och kunde komma och gå som vi ville, nog kändes det nästan som vi kunde vara ute hela natten? Så var det så klart inte, men med nycklar kom en ny frihet och det var häftigt. Dock har nog alla barn också tappat bort sina nycklar och haft den där klumpen i magen över att behöva berätta för sina föräldrar att nyckeln försvunnit. Varför inte göra ditt barn en tjänst och ge hen ett nyckelband?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.