Fynda billigt glasögonfodral online

222 Fynd

Skydda dina glasögon med stil

Vi är många glasögonbärare i Sverige och de som inte bär glasögon äger med största sannolikhet ett par solglasögon. För att se till att glasögonen inte går sönder när man inte har på sig dem är det näst intill helt nödvändigt att ha ett fodral att lägga dem i. Då behöver man inte vara orolig för att sätta sig på dem eller repa dem i handväskan eller fickan. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga glasögonfodral i flera olika material och modeller. Välj mellan fodral i tyg, trä eller plast! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

För att ha användning av ett glasögonfodral måste du ha glasögon eller solglasögon. Du hittar mängder av olika modeller hos oss som inte kostar skjortan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Leopardmönstrat eller klassiskt svart

En del ser glasögonfodral som något nödvändigt för att hålla glasögonen hela och orepade. Andra ser fodralet som en modeaccessoar där utseendet är otroligt viktigt. Oavsett vilken typ man är kan man hitta ett glasögonfodral hos oss. Här finns nämligen allt från en glasögonpåse i leopardmönster till ett svart hardcase för glasögonen. Med en del av fodralen medföljer även en putsduk av microfiber som man kan använda för att rengöra sina glasögon!