Fri frakt över 299:-

Fri frakt över 299:-

Fynda billiga läsglasögon här

3 139 Fynd

Letar du efter ett par läsglasögon? Då har du kommit till rätt plats för här hittar du ett stort sortiment av både snygga och billiga läsglasögon i olika modeller, färger och styrkor så att du kan se klart och tydligt igen.


Köp dina läsglasögon billigt online

Kanske har du inget stort synfel men märker av att det är svårt att se vad det står när du läser en bok med liten text eller scrollar på telefonen? Det är väldigt vanligt och kan betyda att din syn börjar försämras och att det kan vara dags att införskaffa ett par snygga och effektiva läsglasögon! Trots att man ofta kopplar läsglasögonen till att läsa tidningar kan de användas till mycket mer, kanske när du pysslar med olika hantverk, jobbar i butik eller som sagt scrollar på telefon eller surfplatta.

Här har vi på Fyndiq samlat massor av snygga läsglasögon i olika styrkor för dig att välja och vraka bland. Vad sägs om ett par pilotglasögon eller kanske ett par i rund form? Det är bara att kolla igenom vårt stora utbud av glasögon från olika varumärken och klicka hem de som faller dig i smaken!

Tips för dig som ska köpa läsglasögon

Läsglasögonen kommer i olika styrkor och därför är det viktigt att du väljer rätt styrka för ditt synbehov genom att kontrollera med din optiker först så att du får ett par som verkligen kommer hjälpa och förbättra din syn. När du vet vilken styrka du ska ha är det lätt att bläddra bland sortimentet och hitta det rätta paret för just dina ögon. Har du några frågor eller funderingar kring dina läsglasögon eller vill reklamera ditt köp kan du alltid kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Glasögon med fönsterglas?

Bland våra läsglasögon hittar du massor av glasögon både med och utan styrka – för kanske vill du ha glasögon men inte behöver dem egentligen, bara för det är riktigt snyggt? Då kan du välja ett par bågar utan styrka med fönsterglas istället. Märker du däremot att synen kan ha börjat bli lite suddig är det ett par läsglasögon med styrka som du behöver, tänk bara på att kika med din optiker först.