Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig baddräkt online!

Fyndiqs favoriter

Fynda billiga baddräkter online hos oss på Fyndiq! Vill du både vara bekväm och snygg på stranden? Här på Fyndiq har vi samlat ett stort urval av det plagg som gör sig bäst – baddräkten! I massor av olika utföranden och färger hittar du lätt din favorit, varför inte en monokini, en sunkissed swimdress eller kanske en randig baddräkt med lågt ryggslut och snygg passform? Det är enklare än någonsin att köpa en billig baddräkt, det är bara att beställa här redan idag! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Är du gravid? En swimdress något för dig, med stretchig, utsvängt tyg likt en badklänning är denna perfekt för en växande mage. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

För simmare och soldyrkare! En baddräkt är det perfekta plagget att simma i, särskilt om det har speedback eller flyback. Men det är också ett plagg som man ska känna sig bekväm i, särskilt om man ligger och solar på stranden eller badar i badhus. Med en baddräkt visar man inte lika mycket hud, som med en tvådelad dräkt, men vill man ha ett mellanting är monokini ett perfekt plagg – med öppen mage och rygg fast i en enda del. Bada snygg och trygg, i en av alla baddräkter som du hittar här!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.