Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Fynda billiga Långklänningar online

318 Fynd

Elegant i långklänning

Billiga långklänningar för fest och särskilda tillfällen hittas här, i allt från svart, rött till rosa och somrig two piece i persikorosa. Det finns få saker som är så inne som en lång maxiklänning just nu, vare sig den är stilrent svart med öppen rygg eller mönstrad med slits. Hos oss finner du garanterat något som du trivs bra i och det i flera olika färger, mönster och storlekar. Shoppa bland märken som Dolce & Gabbana, Mbym, Ralph Lauren och Cote et Ciel samt massa andra, och passa på att köpa flera så du har när det blir tillfälle att klä upp sig lite extra fint! Välkommen att shoppa långklänningar online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp

Är det en bal du ska på eller kanske en somrig fest, beroende på vilket kan du hitta skräddarsydda val här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Maxiklänningen gör festen

Långklänning passar på allt från stranden, på jobbet, på den fina tillställningen samt som bekväm klädsel på shoppingturen — i de allra flesta situationer med andra ord! Här hos oss hittar du mönstrade varianter i lätt viskos, randiga långklänningar i mjukt bomullstyg att bära en härlig stranddag samt klassiska svarta med tunna axelband och avslappnad passform — som passar både bal, fest och andra speciella tillfällen. Skynda att fynda vackra långklänningar på nätet!