Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga Långklänningar online!

Elegant i långklänning! Billiga långklänningar för fest och särskilda tillfällen hittas här, i allt från svart, rött till rosa och somrig two piece i persikorosa. Det finns få saker som är så inne som en lång maxiklänning just nu, vare sig den är stilrent svart med öppen rygg eller mönstrad med slits. Hos oss finner du garanterat något som du trivs bra i och det i flera olika färger, mönster och storlekar. Shoppa bland märken som Dolce & Gabbana, Mbym, Ralph Lauren och Cote et Ciel samt massa andra, och passa på att köpa flera så du har när det blir tillfälle att klä upp sig lite extra fint! Välkommen att shoppa långklänningar online här hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Är det en bal du ska på eller kanske en somrig fest, beroende på vilket kan du hitta skräddarsydda val här hos oss! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Maxiklänningen gör festen! Långklänning passar på allt från stranden, på jobbet, på den fina tillställningen samt som bekväm klädsel på shoppingturen — i de allra flesta situationer med andra ord! Här hos oss hittar du mönstrade varianter i lätt viskos, randiga långklänningar i mjukt bomullstyg att bära en härlig stranddag samt klassiska svarta med tunna axelband och avslappnad passform — som passar både bal, fest och andra speciella tillfällen. Skynda att fynda vackra långklänningar på nätet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.