Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

StartsidaModeDamkläder
Koftor & Cardigans

Fynda billig Kofta & Cardigan online

86 Fynd

Stort utbud av prisvärda cardigans

Vad är skönare än en mjuk och välskräddad koftä Inte mycket! I vårt sortiment av billiga koftor, cardigans och tröjor kan du bland annat hitta finstickade tunikor, tröjor med polokrage, koftor i alla längder och färger samt boleros och ponchos i olika utföranden. En och annan vändbar kimono går även att shoppa hem, varför inte tillsammans med en praktisk Fleecejacka - då är kylan bara ett minne blott! Med märken som True North, Dolce & Gabbana samt Rut & Circle är både stilen och bekvämligheten säkrad. Välkommen att shoppa online!

Tips för ett lyckat köp

Med en lång och värmande kofta behöver du inte frysa på kontoret om mornarna — dessutom funkar den till alla outfits! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En kofta för alla tillfällen

Vare sig du vill ha en affärsmässig bolero till den lilla svarta, en mjuk cardigan i mohair eller kanske en bohemisk kimono med fransar — så har vi det här hos oss på Fyndiq! En indigofärgad bomullskofta eller en stilren varm tröja i kashmir gör vilken klädsel som helst både bekväm och behaglig. En mjuk kofta gör även att vilken outfit som helst ligger rätt i tiden, just så avslappnat uppklädd som trenden visar på. Passa på att fynda koftor och cardigans på nätet här — till fyndpris på Fyndiq!