Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

- Vi har öppet måndag - fredag : Stängt tills vidare
röda dagar och helgdagar : Stängt

Fynda billigt linne online!

Fyndiqs favoriter

Köp snyggt linne billigt online hos Fyndiq! På jakt efter snygga kläder att fylla garderoben med, men inte vet hur du ska börja? Då är ett tips att börja med att hitta snyggt linne, och det hittar du här på Fyndiq! Vi har nämligen samlat ihop ett brett sortiment av linnen så här kan du snabbt hitta ett billigt linne att bära på fest, i skolan eller på jobbet. Ett linne är alltid snyggt och kan aldrig slå fel. Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Ute efter en helt ny outfit? Vi på Fyndiq har även andra kläder och skor att shoppa loss bland, och frakten blir den samma oavsett hur mycket du handlar, så passa på! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Linne med tryck eller enfärgat? Vi har samlat linnen i massa olika utföranden och du hittar allt från crop tops till oversize linnen. Med andra ord har vi gjort det enkelt för dig att hitta ett linne som passar din smak och personliga stil. Kanske vill du ha ett high neck linne i svart eller en haltertop i rosa? Här finns linnen till henne från märken som Dolce & Gabbana, Rock by Sweden, Vila och Björn Borg. Det finns alltså en hel del linnen att välja bland – och tur är väl det, då kan du passa på att köpa flera stycken i ett köp!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.