Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig långärmad T-shirt online!

Fyndiqs favoriter

Långärmat för den trendkänsliga! Varför inte haka på trenden och bära en långärmad T-shirt även du? Hos oss på Fyndiq finns det mängder av billiga T-shirts med långa ärmar och trekvartsärmar att välja bland, varför inte en topp från Sally & Circle, en T-shirt från Chloè eller en damtopp från Clique? Vare sig du trivs i starka färger och mönster, eller helst klär dig i sobert svart och klassiska snitt hittar du det du söker här hos oss – med design från Dolce & Gabbana, Fred Perry och Calvin Klein. Välkommen att shoppa billig långärmad t-shirt online hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! I vardagen funkar det väl med en skön långärmad T-shirt i elastiskt tyg men på kontoret kanske en diskret svart topp sitter bättre? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En topp med ärmar! På engelska är det etablerat med en ”long sleeve top” för alla tillfällen – en långärmad topp i alla olika utföranden, mer rätt i tiden än så blir det nästan inte! Hos oss kan du leva ut modet med trekvartsärmad t-shirt, toppar med tryck och utan, i vidare design samt i mer kroppsnära form. Något som passar väl att kombinera en t-shirt med är dessutom en billig kofta eller cardigan, det har vi också massor av här på Fyndiq! Så titta vidare och gör det enkelt för dig och shoppa på nätet. Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.