Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig självhäftande BH online!

Stort utbud av nipple covers & silikon BH! Bara för att någonting inte syns så betyder det inte att det oviktigt. När det kommer till underkläder så vill vi att de bara ska vara där, jobba i det dolda och göra sitt jobb. Här på Fyndiq har vi därför samlat ett perfekt utbud av smått och gott som trollar fram bra former utan att synas. Välj mellan billig brösttejp, bröstvårtsskydd eller den populära freebra som håller dina bröst på plats utan att synas. Med våra bra priser och bra leveransvillkor kan du med lätthet plocka på dig ett bra kit som täcker allt i bröstväg!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att handla både en hudfärgad BH och en svart BH när det är så bra priser. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

För den naturliga känslan! Ibland kan en BH få en att känna sig instängd, och den kan även förstöra looken på en snygg outfit om man ser banden eller knäppena på ryggen. Och att gå helt commando är något som många kvinnor inte känner sig speciellt bekväma med. För att få den naturliga känslan och ändå få ett bra stöd är en osynlig BH rätt väg. Vill du bara sudda bort bröstvårtorna är den återanvändbara bröstblomman en produkt att lägga i varukorgen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.