Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda herr badkläder billigt på nätet!

Fyndiqs favoriter

Badbyxor till sommaren! Något av det allra bästa med sommaren är, förutom all den goda grillade maten, att man kan spendera timme efter timme utomhus. Solen strålar och man kan bada hur länge som helst utan att bli kall. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av snygga badbyxor online! Och är man en sådan där som annars brukar köpa badbyxor på rea, så har man hittat rätt. På Fyndiq har vi nämligen väldigt billiga priser, året om!

Tips för ett lyckat köp! Om man ska åka på semester, eller bara är en sådan som älskar att bada, kan det vara bra med mer än ett par badbyxor! Klicka runt och se vad du kan hitta, du hittar garanterat mer än ett par favoriter! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygga badshorts för alla! Hur mycket man än älskar att bada så är det dessvärre inte alla som känner sig bekväma på stranden. Så ska det absolut inte vara! Men med ett bar snygga badshorts, eller kanske surfshorts, som man känner sig fin i så blir garanterat tiden på stranden betydligt trevligare! För visst att det är kul att vara nere i vattnet, men inte för att man vill gömma sig. Nä, då är det bättre att beställa hem snygga badkläder så att man känner sig precis lika fin som man är.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.