Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga hoodies & huvtröjor!

Huvtröja för alla tillfällen! Huvtröjan är ett plagg som många av oss älskar och det är få som bara äger en huvtröja. Kanske tänker man främst på en huvtröja som ett sportigt plagg, någonting man bär när man idrottar eller när man går runt ledigt hemma i mjukiskläder. Men den är mer än bara så! Nu för tiden kan även riktigt framgångsrika affärsmän bära hoodies på daglig basis, ett exempel är Mark Zuckerberg, grundaren av det sociala mediet Facebook, som är känd för sina hoodies. Han slog helt bort kritiken om att en huvtröja med tryck inte passade sig på jobbet, och nu är det mer och mer accepterat. Så en huvtröja passar lika bra i löpspåret som på jobbet.

Tips för ett lyckat köp Se till att du väljer rätt storlek när du beställer dina nya hoodies! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Massor av olika stilar! Det finns lika många hoodies online som det finns stilar, och därför kan alla hitta billiga huvtröjor som passar just ens egen stil! Det finns i alla möjliga olika färger, med eller utan dragkedja, huvtröjor med tryck eller utan tryck. Möjligheterna är oändliga. Vad som är gemensamt för alla dessa olika huvtröjor är att de är snygga, bekväma och passar till alla möjliga olika situationer beroende på vilken hoodie man bär.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.