Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda bröstpiercing billigt online!

Fyndiqs favoriter

Låt bröstpiercingen tala! Ska man vara fin får man lida pin som det så vackert och sant heter. Och fin blir man av en bröstpiercing, speciellt om du har ett härligt utbud av passande piercingsmycken. Här på Fyndiq har vi samlat ett fantastiskt utbud av billiga bröstpiercing smycken som lockar allt från den romantiske till den lite mer hard-core personligheten. Här finner du piercingsmycken i form av bröstsköld med hjärta, döskallehand eller varför inte ett bröstsmycke i form av en vacker sol.

Tips för ett lyckat köp! Varje dag kommer med sitt egna humör, så se till att ha ett matchande bröstsmycke som passar ditt humör. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bli lika snygg som stjärnorna och pierca bröstvårtan! Det är enkelt att hamna i samma klubb som stjärnorna Rihanna och Pink. Det enda som krävs är en piercing i bröstvårtan. När du väl har den är det bara att samla på dig ett passande utbud av piercingsmycken online. Bröstpiercingar är något intimt och som få utvalda får äran att se. Vilket gör det hela lite mer spännande. Att pierca bröstet får tatueringstrenden att kännas lite som så förra året. Och vem vill leva kvar i det förgångna?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.