Fri frakt över 299 kr

Fri frakt över 299 kr

StartsidaModePiercings
Tunnlar & Pluggar

Fynda piercingar & tunnels på nätet

175 Fynd

Stort utbud av piercingsmycken

Visst är det härligt att komma till en sajt som har ett stort och billigt utbud av mängder av piercingsmycken. Här kan du välja och vraka bland motiv med stålmannen, dödskallar eller enkla svarta som fungerar till det mesta. Det är när du har ett stort utbud att välja mellan som du kommer komma underfund med vad det är du vill ha. Visst, det är inte lätt att välja och vraka över det stora utbud som ges när du ska köpa piercing online. Tänk på att det får ta tid när du ska fynda piercingar och tunnlar och att en billig piercing är ett kap!

Tips för ett lyckat köp

Fundera på vad det är för signaler du vill signalera ut när du köper en piercing. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Piercing som lyfter personligheten

Att svara på frågan varför en tunnel är det klockrena valet är enkelt: för att lyfta sin personlighet och för att man tycker det är snyggt. Vi ska inte gömma den vi är utan lyfta fram vår personlighet. Nu behöver du inte ha ett vanligt svart töjsmycke, eller ett i stål, medan du väntar på att få den storlek du vill ha. Här kan du hitta både leopardmönstrade smycken men även smycken med hjärtan eller med spikar om det faller bättre i smaken.