Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda piercingar & tunnels på nätet!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av piercingsmycken! Visst är det härligt att komma till en sajt som har ett stort och billigt utbud av mängder av piercingsmycken. Här kan du välja och vraka bland motiv med stålmannen, dödskallar eller enkla svarta som fungerar till det mesta. Det är när du har ett stort utbud att välja mellan som du kommer komma underfund med vad det är du vill ha. Visst, det är inte lätt att välja och vraka över det stora utbud som ges när du ska köpa piercing online. Tänk på att det får ta tid när du ska fynda piercingar och tunnlar och att en billig piercing är ett kap!

Tips för ett lyckat köp! Fundera på vad det är för signaler du vill signalera ut när du köper en piercing. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Piercing som lyfter personligheten! Att svara på frågan varför en tunnel är det klockrena valet är enkelt: för att lyfta sin personlighet och för att man tycker det är snyggt. Vi ska inte gömma den vi är utan lyfta fram vår personlighet. Nu behöver du inte ha ett vanligt svart töjsmycke, eller ett i stål, medan du väntar på att få den storlek du vill ha. Här kan du hitta både leopardmönstrade smycken men även smycken med hjärtan eller med spikar om det faller bättre i smaken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.