Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda piercing med ringar online!

Fyndiqs favoriter

Stort utbud av piercingsmycken med ring! Ska man vara fin så får man lida pin som det så vackert heter. Och när det kommer till att smycka sin kropp kan det ibland krävas några tårar för att få dit det vackra. Här på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av mängder av ringar i olika storlekar och former. Välj mellan snygga silversmycken med en liten grön pärla på eller varför inte något mer utstickande såsom en trekant. Här finner du alla piercing ringar till billiga priser och i många olika storlekar så det ska bli enklare för dig att hitta rätt modell.

Tips för ett lyckat köp! Det är skillnad på en millimeter från en annan så var noga med att du lägger ned rätt storlek för din ring. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Stor variation av piercingringar! ”Jag trivs bra här” mumlade den lilla tjuren Ferdinand där han satt under korkeken och luktade på sina blommor. Och kanske var det en ring i näsan han skulle behöva för att få lite mer klös och livsglädje? Så om du inte vill vara en Ferdinad, välj en ring som får dig att sticka ut och som tar fram din personlighet så du kan ge dig ut och ta del av världen med all kraft.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.