Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hälinlägg online!

Köp billiga hälinlägg online! Ska man vara fin får man lida pin, som det så härligt heter. Men då man kan se på en mils avstånd om en person har ont i fötterna eller inte finns det enkla åtgärder att ta till för att gå upprätt och bekvämt. Här på Fyndiq har vi ett stort utbud av bra och billiga hälinlägg. Välj och vraka mellan allt från hälsporre hälkudde, hälskydd, geléinlägg och korkhälar till hälkudde i läder. Då du med största säkerhet har mer än ett par skor kan det vara värt att köpa upp sig på ett par bra hälinlägg så att du har ett par fräscha när stunden är inne - eller när du ska ta din jungfrutur i nya skor.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att välja rätt inlägg, annars kan det funka fint att klippa försiktigt för att få till dem! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bunkra upp med olika inlägg? De allra flesta går runt med sulor i skorna, både för större komfort, men även för att gå in nya skor. Att bunkra upp med olika hälsulor är att rekommendera då man gärna vill lägga i ett par nya inlägg i nya skor. Många inlägg, de med gel eller silikon, går att tvätta för att förlänga livslängden, du avgör själv när sista refrängen är sjungen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.