Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billiga innersulor & inlägg online!

Fyndiqs favoriter

Gladare fötter med bra skoinlägg & innersulor! En fotsjukdom kan drabba vem som helst – men det går att förebygga, bland annat genom att ha bra skor, innersulor och fotinlägg. Detta är någonting du kan handla billigt här hos oss på Fyndiq. Här kan du köpa sulor som till exempel tjocka lammskinnsulor, tunna gelesulor och silikonsulor som ger en extra stötdämpning. Utgå från dina behov och köp hem de sulor som passar bäst. Kanske behöver du olika sulor beroende på när de ska användas? Hos oss är inlägg och sulor för fötterna billigt, så att du kan köpa hem allt som du önskar!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att det finns olika sulor för olika tillfällen. Till exempel är silikonsulan för stötdämpning och gelesulan för bättre komfort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Bekvämt i snygga skor med bra skoinlägg Saker som ortopediska skor och ortopediska inlägg kan göra mycket för en redan skadad fot. Men det finns även andra alternativ som förebygger fotskador. Det handlar om att ge sina fötter de bästa förutsättningarna, så att du kan gå länge och långt oavsett skor. Många är det även som vill ha snygga stövlar eller andra typer av skor som är snygga snarare än sköna. Då kan en extra sula underlätta, så att de snygga skorna också blir bekväma. Köp dina innersulor och skoinlägg hos oss, så behöver du inte oroa dig för att få ont i fötterna.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.