Fynda billig skovård online

344 Fynd

Håll skorna snygga med rätt skovård

Det kommer en tid då de flesta av oss investerar i ett par dyra och snygga skor. För att skorna ska fortsätta vara sådär snygga och även hela, är det viktigt att värda dem. Har du exempelvis ett par läderskor som du aldrig sprayar eller smörjer in, kommer de inte vara snygga länge till. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billig skovård — så välj mellan mockafärg, läderbalsam, läderfärg, skoborstar och mycket, mycket mer. Vi har allt du behöver för att hålla skorna i trim!

Tips för ett lyckat köp

När du ändå är här hos oss på Fyndiq, passa då på att hitta fler fynd. Du betalar nämligen alltid samma frakt, oavsett hur mycket du handlar för! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Allt för dina läder- och mockaskor

När det kommer till skor är det framförallt läderskor och mockaskor som behöver lite extra värd för att hålla sig snygga länge. Tar du hand om dem rätt, kan de hålla i tiotals år! På den här sidan hittar du bland annat en skokräm som du kan impregnera dina läderskor med och som ger varaktig glans. Dessutom hittar du en mockaborste som rengör dina mockaskor på ett bra och skonsamt sätt! Som om detta inte vore nog kan du även köpa läderfärg som du kan använda för att bättra på färgen på dina skor!