Kundservice

Fynda billigt läderbalsam hos oss

186 Fynd

Filtrera

Köp läderbalsam billigt på nätet via oss på Fyndiq

Slask, salt och snö är inte särskilt skonsamt för dina skor. Under vinterhalvåret är det med andra ord extra viktigt att sköta om skorna, särskilt om man vill förlänga livstiden på dem. Läderbalsam, eller läderfett som det också kan kallas, är den perfekta lösningen för att få skorna blanka utan att använda sig av polering och det bästa är att de många gånger funkar för att få bort de där fula saltränderna som lätt uppstår under vintern. I vårt stora sortiment hittar du läderbalsam för skor av olika typer, allt från mjukt läderbalsam till läderbalsam av naturliga ämnen. Passa på att fynda redan idag och snygga till skorna där hemma så snart som möjligt!

Tips för ett lyckat köp

Ibland kan det krävas olika typer av skovårdsprodukter beroende på vilka skor det gäller. Passa därför på att beställa hem skovårdsprodukter till alla dina skosorter du har hemma så kan du vara säker på att de vårdas på bästa sätt. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera! Plomberade varor inkluderas inte i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Förläng livslängden på skorna med läderfett

Läderskor och kängor är ofta dyra, och då vill man att de ska hålla under en lång tid framöver. Även fast skovård kanske inte är det hetaste och roligaste man kan göra på sin fritid så är läderbalsam ett fantastiskt sätt att fräscha upp dojorna på. Balsamen mjukar upp, rengör och ger näring till lädret så att det är i toppskick även under den slaskiga vintern. Så innan du beklagar dig på hur dyrt det är med kängor, testa läderbalsam! Kolla igenom vårt sortiment och klicka hem den sort som passar dina skor bäst!