Kundservice

Fynda billiga unisex innetofflor online

3 270 Fynd

Filtrera

En universal innetoffel

Vad är väl bättre än att dra på sig ett par sköna innetofflor? Inte mycket! Och det vet vi här på Fyndiq och vi värdesätter era fötter, oavsett om de tillhör en kvinna eller en man. Därför ger vi er nu en hel kategori med innetofflor som är unisex. Med det menas att de passar allt och alla kön, personer och fryslortar. Tofflor ska värma våra annars så kalla fötter och det kan man göra genom att köpa fårskinnstofflor eller ulltofflor. De håller värmen väl och ger er värmen tillbaka på nolltid.

Tips för ett lyckat köp

Unisex betyder att de passar alla kön, inte alla fötter. Läs beskrivningen om storlekar och liknande innan du trycker på beställ. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Varm om tossingarna

Värme är skönt och att frysa är minst sagt obekvämt. För många utgör det dock en vardag och med dålig blodcirkulation som många lider av får man kroniskt kalla fötter och händer. Det finns såklart lösningar på problemet och ett par varma innetofflor är verkligen den bästa lösningen på ett jobbigt problem. Ull tofflor värmer på bra och är oftast den mest uppskattade innetoffeln, variera er därhemma och ha olika grader av uppvärmande innetofflor. En idé är att spara på era fårskinnstofflor tills det är riktigt kallt inne som på vintern, och ha era unisex ull tofflor på sommaren och de varmare årstiderna.