Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda unisex skor billigt online!

Converse skor och sneakers! Att vara snygg om fötterna är någonting både killar och tjejer bryr sig om och som modet ser ut nu kan man samsas om skorna oavsett kön, så länge man har samma storlek. Just därför har vi på Fyndiq samlat alla skor som fungerar för både honom och henne under kategorin unisex skor. Här finner du ett stort utbud och låga priser och vi har allt från billiga Converse i snygga färger till vita sneakers. Kolla in vad vi erbjuder och klicka hem ditt favoritpar redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Låga Converse eller höga Converse? Åh alla dessa val — tänk vilken tur att du med de priser vi erbjuder har råd att köpa båda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skor för alla! Sneakers, Converse eller varför inte ett par snygga kängor från Dr Martens? Oavsett om du är en cool dam eller en stilig herre så är det skor som passar! Vita Converse är perfekt vill våren och ett par balla kängor kan vara det som livar upp en regnig vardag. Vi går mot ett samhälle där hen är ett etablerat ord och sprickan mellan könen blir allt mindre. Härligt, säger vi på Fyndiq — och välkomnar den modetrend som går under ordet unisex. Förhoppningsvis känner du likadant, om inte annat kanske du gör det när du ser hur billigt det är att handla hos oss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.