Kundservice

Fynda unisex skor billigt online

23 900 fynd


Filtrera

Converse skor och sneakers

Att vara snygg om fötterna är någonting både killar och tjejer bryr sig om och som modet ser ut nu kan man samsas om skorna oavsett kön, så länge man har samma storlek. Just därför har vi på Fyndiq samlat alla skor som fungerar för både honom och henne under kategorin unisex skor. Här finner du ett stort utbud och låga priser och vi har allt från billiga Converse i snygga färger till vita sneakers. Kolla in vad vi erbjuder och klicka hem ditt favoritpar redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Låga Converse eller höga Converse? Åh alla dessa val — tänk vilken tur att du med de priser vi erbjuder har råd att köpa båda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Skor för alla

Sneakers, Converse eller varför inte ett par snygga kängor från Dr Martens? Oavsett om du är en cool dam eller en stilig herre så är det skor som passar! Vita Converse är perfekt vill våren och ett par balla kängor kan vara det som livar upp en regnig vardag. Vi går mot ett samhälle där hen är ett etablerat ord och sprickan mellan könen blir allt mindre. Härligt, säger vi på Fyndiq — och välkomnar den modetrend som går under ordet unisex. Förhoppningsvis känner du likadant, om inte annat kanske du gör det när du ser hur billigt det är att handla hos oss!