Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

StartsidaModeSmycken
Förlängningskedjor

Fynda billiga förlängningskedjor till halsband och armband här

1 127 Fynd

Köp förlängningskedjor billigt online här hos Fyndiq

Visst är det tråkigt när smycket inte passar längre eller har gått sönder, men du behöver inte oroa dig. Det går att förlänga både halsband och armband med hjälp av olika förlängningskedjor! Det är precis exakt vad du hittar här i denna kategori. Vi har billiga förlängningskedjor i både silver och guld, och även i metall i olika färger. Kolla igenom det breda utbudet och välj den förlängningskedja som passar för ditt smycke! Välkommen att fynda nu!

Tips för ett lyckat köp

Vill du hellre köpa nytt än att laga ett trasigt smycke? Oroa dig inte, i vår smyckeskategori finns både armband, halsband och massvis av andra smycken att shoppa loss bland. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Enkelt att förlänga ett smycke med förlängningskedjor

När ett halsband sitter lite för tight in mot halsen är det inte skönt att ha på sig, men måste man byta hela kedjan? Nej, verkligen inte. Med lite fingerfärdighet går det snabbt att förlänga länken med en förlängningskedja i samma metall som halsbandet eller armbandet du vill byta längd på. Och även om du inte har ett smycke du vill förlänga just nu så kan det vara bra att ha den här typen av kedjor hemma — de kan nämligen användas för att laga trasiga smycken med också. Med passande förlängningskedjor hemma behöver du aldrig oroa dig för att ett smycke ska gå sönder, för du har vad som behövs för att laga det! Smart, eller hur?