Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!
Medvetet Val

Fynda billiga Halsband!

Sluta leta - här finns massa billiga halsband för dig! På Fyndiq hittar du halsband på nätet till riktigt låga priser! Här kan du fynda en cool halskedja, ett vackert pärlhalsband eller varför inte något med strass och stenar? Passa på att spana vårt breda sortiment och fynda halssmycken och annat härligt glitter!

Glöm inte kontrollera längd och storlek! Ett tips när du köper halsband online är att kontrollera mått för att kunna avgöra hur halsbandet kommer att se ut på, vilket ibland kan vara svårt att se på bild. De flesta annonser innehåller längden angiven i cm så att du enkelt kan dubbelkolla hur långt ner halsbandet kommer hänga. Det kan även vara värt att ha material i åtanke om du har allergier. Om det av någon anledning ändå blir fel, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig att returnera eller reklamera ditt Fyndiq-köp!

Inspireras och fynda nu! Börjar den där viktiga festen närma sig, och du har fortfarande ingen aning om vad du ska ha på dig? Något fint runt halsen kan göra stor skillnad! Spana in våra billiga halsband så kanske du kan spara pengar på att slippa köpa en helt ny outfit! Här kan du passa på att göra både din look och plånbok en tjänst! Vare sig du är ute efter något klassiskt, en cool halskedja eller något mer iögonfallande som ett halsband i strass så lär du hitta det här! Ibland kan det till och med vara så att en modell, exempelvis våra magnethalsband, fungerar som både halsband, armband och vristband! Vissa kommer även i set med andra matchande smycken - passa på att fynda en helt ny uppsättning!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.