Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Varumärken
Kundbetyg

Fynda chokers på nätet idag!

Fynda trendiga chokers! Här hittar du glammiga chokers till festen, och enklare perfekta till vardagen. Eller varför inte Glam it up och matcha din vardagsoutfit med en het choker i strass? Oavsett vad du har på dig så kommer hela din outfit att lyftas tack vare en snygg och trendig choker! Det kan liksom aldrig bli fel, och passa på att fynda flera stycken på samma gång för det här är en trend som kommer stanna.

Tips för ett lyckat köp! Glöm inte att ta en extra kik så rätt storlek lades ner i kundvagnen. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Over-accessoriesa mera med flera chokers samtidigt! Det är verkligen så himla snyggt att ha flera chokers samtidigt, ett i strass och ett i sammet, till exempel. Testa och matcha dig fram så du hittar just din speciella kombo! Möjligheterna att blanda chokers är obegränsade, så matcha loss!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.