Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Örhängen

49 870 Fynd

På Fyndiq kan du hitta ett stort utbud av örhängen för alla tillfällen, stora hoops eller minimalistiska med glittrande stenar. Det finns örhängen med clips som är perfekt om du inte har hål i öronen. Matcha dina örhängen tillsammans med andra smycken för att fullända din outfit!


Örhängen silver

Föredrar du att använda silverörhängen? Hitta dina favoriter på Fyndiq, allt från klassiska pärlörhängen eller hoops med berlocker på. Oavsett vilka färger du har på dina kläder, väskor och andra smycken så passar silver bra till nästan allt. Om du gillar färg i vardagen så kan du hitta snygga studs med färgade stenar eller färgglada örhängen så är det inga problem, här finns något för alla!

Blomdahl örhängen

På Fyndiq kan du hitta snygga, stilrena örhängen från Blomdahl. De är speciellt framtagna i samråd med läkare och är skapade i ren titan. Det innebär att örhängena är mycket hudvänliga och du slipper riskera en allergisk reaktion om du är känslig. Perfekta första örhängena att byta till när du tagit hål i öronen.

Örhängen guld

Örhängen i guld går alltid hem, det är både klassiskt och elegant. Oavsett om du vill hitta dina favoritörhängen som du aldrig tar av dig eller ett par för att piffa till kvällslooken. Förutom små studörhängen och stora hoops med glittriga stenar så finns ett stort utbud av säsongsbaserade örhängen. Bland annat spindelörhängen för Halloween eller de med julgranar, snögubbar och pepparkakor för julen!