Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga silverörhängen här

1 096 Fynd

Smycka dig med örhängen i silver

Något som man definitivt inte kan ha för många av så är det silverörhängen, speciellt inte om du har fler hål än bara ett i vardera öra! Bland våra billiga silverörhängen online finns massvis av olika modeller och varianter att välja på. Vissa hänger långt ned mot nyckelbenet när du har dem på dig, andra är så kallade studs som bara sitter fint direkt mot örat och vissa är uppiffade med glittrande stenar. Vilken sorts silverörhängen gillar du? Vi har allt från klassiska varianter till mer nyskapande örhängen i silver du inte trodde fanns. Så kolla in vårt stora varierade utbud och klicka hem just de som faller dig i smaken. Välkommen att fynda silverörhängen redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att olika örhängen passar för olika tillfällen, så köp lite olika. Varför inte ett par mindre silverörhängen till släktmiddagen och ett par mer utsmyckade till tjejkvällen på stan till exempel? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera! Plomberade varor inkluderas inte i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Klassiskt snygg med örhängen i silver

Det absolut bästa med silverörhängen är att de passar till flera olika tillställningar. Du kan ha samma par hela dagen och de passar sig lika bra på jobbet eller i skolan som på eventet efteråt. Men vill du piffa upp dig extra mycket kanske det skulle vara roligt att köpa hem några silverörhängen som är extra utsmyckade? I vårt breda sortiment finns örhängen i silver som är så täckta av blingbling och diamanter att du knappt ser att de är gjorda just i silver — och det gör att du kan kombinera dem smycken i annan metall, så det kanske bara är en bra sak? Passa på att fynda redan nu!