Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda creoler & ringar billigt!

Köp örhängen i form av billiga creoler & ringar online hos oss! Vi på Fyndiq älskar örhängen i alla dess skepnader, men mest gillar vi stora örsmycken i form av ringar och creoler! Därför har vi samlat ett stort sortiment av sådana i denna kategori för dig att shoppa loss bland. Vad sägs om ett par snygga silverringar eller ett par guldpläterade twisted hoops? I vårt stora sortiment finns både creoler och olika ringar i varierande storlek att smycka öronen med. Kolla igenom sortimentet och fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Är du känslig mot nickel? Många creoler och ringar som du hittar här är i äkta metaller och kirurgstål för att undvika risk för allergiska besvär – men för att vara på den säkra sidan bör du alltid läsa produktbeskrivningen innan du lägger varan i shoppingkorgen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Ringar i öronen för alla smaker! Att smycka sina öron med ett par söta ringar är något som alla passar i, både han, hon och hen! Här finns något för alla smaker att välja bland. Vad sägs om ett par i rostfritt stål med magnetlås eller ett par mer diskreta creoler med vackra Swarowski stenar på? Vi har creoler och ringar från märken som Blomdahl, Snö Of Sweden, OXXO Design, Pearls For Girls och Rock by Sweden samt många fler. Får vi till exempel fresta med ett par nickelfria örhängesringar vid namn Miss Gorgeous från Blue Kristall?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.