Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda dubbelörhängen billigt!

Köp billiga dubbelörhängen online hos Fyndiq! Piercingsmycken för öronen, finns det? Jajamensan, klart det gör! Men när dessa kallas för dubbelörhängen och billiga dubbelörhängen i massor kan du fynda här hos oss ur ett brett sortiment! Här har vi nämligen samlat dessa unika örhängen med dubbla utsmyckningar i en enda stor kategori så att det blir lättare för dig att finna de dubbelhängen du letar efter! Kolla igenom utbudet och klicka hem precis de du fastnar för – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Var det inte sådana här örhängen du letade efter? Backa ett steg och ta dig till kategorin ”Örhängen” så ser du alla olika varianter av öronsmycken som vi på Fyndiq har att erbjuda – smart va? Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Coolaste dubbelhängena hittas hos oss! Ett dubbelörhänge sätts i örsnibben på ett lite annorlunda sätt än vanliga örhängen, du sätter nämligen i det från baksidan – oftast i alla fall. Sedan dinglar ett smycke bakom snibben och det andra sitter som vanligt. Men vi har även dubbelörhängen för dig med fler hål i samma öra! Dessa hängen är sammankopplade med en länk eller annat som sedan fästs i ena hålet och det andra i ett annat, något som blir riktigt ballt! Här hittar du dubbla hängen som svarta pärlor, två silverkors vilka sätts i varsitt hål i snibben, kristallbollar och örhängen formade som jordgubbar samt många fler.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.