Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga hängande örhängen här!

Fynda billiga hängande örhängen online hos oss på Fyndiq! Här hittar du mängder av olika modeller av hängande örhängen. Välj mellan olika material som metall, krom, silver och guld. Sedan kan du välja den färg, form och stil som passar dig bäst. Kanske kristaller eller symboler? Eller väljer du bära en fjäder i endast ena örat? Hos oss hittar du nämligen öronsmycken oavsett vilken stil du har, det finns något för alla! Här finns även hängen som är bly och nickelfria. Välkommen att fynda direkt!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att öronsmycken med hängen inte alltid är säkert för de mindre barnen. Vid lek är mindre örhängen, eller inga smycken alls, att rekommendera! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fina hängande örhängen för alla tillfällen! Oavsett outfit kan man alltid bära ett par hängande örhängen, både till fest och vardag. Alla som bär smycken borde ha minst ett par örhängen med extra fina hängen i sin samling. Perfekt för festligheter eller den dagen då man känner att man vill vara lite extra fin! Med ett hängande öronsmycke kan du skapa dig en mer festlig och utsmyckad look. Ingen kommer kunna missa dina fina smycken den dagen, det lovar vi! Att tänka på är att vara extra försiktigt för att undvika att hänget fastnar och du gör dig illa.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.